HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

16.02.2019


Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı Yapıldı
İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı Kaymakamımız Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında 15.02.2019 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gürol Bozkurt, Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü adına Müdür Yardımcısı Burçin Bıyık ve ilçe daire amirlerinin katılımı ile yapıldı.  
İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı Kaymakamımız Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında 15.02.2019 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gürol Bozkurt, Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü adına Müdür Yardımcısı Burçin Bıyık ve ilçe daire amirlerinin katılımı ile yapıldı.   Toplantıda Halk Eğitimi Merkezi ve AS...


TEPEBAŞI’NDA KAZA
Tepebaşı’nda saat 16,05 te 4 aracın etkilendiği bir kaza meydana geldi. Uluönder Mahallesi Halis Sokak’ta meydan gelen kazada bir araç 4 araca birden zarar verdi.  
Uluönder Mahallesi Halis Sokak’ta meydan gelen kazada bir araç 4 araca birden zarar verdi. Kazada park yapmak isteyen şoför, fren yapmak isterken kaza basması sonucu önündeki park halindeki iki araca çarptı. Çarpma sonucu araçlar önlerinde bulunan park halindeki diger araçlara çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen poli...


ESKİŞEHİR’DE GÜMÜŞHANE’NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ GÜNÜ KUTLANDI
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneğimiz tarafından düzenlenen ve geleneksel olarak kutladığımız 15 Şubat Gümüşhanemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yılı gecesi muhteşemdi.. Eskişehir Öğretmenevi Mavi Salonunda düzenlenen geceye Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başta olmak üzere, Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tunç,Vatan Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Temel Aras, Sarar Fabrikaları Protokol Müdürü Alaattin Çoban, Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakime Zal, Kütahya, Afyon ve İstanbul’dan Gümüşhaneli hemşerilerimiz ile birlikte Eskişehir’de ikamet edenler katıldı.  
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneğimiz tarafından düzenlenen ve geleneksel olarak kutladığımız 15 Şubat Gümüşhanemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yılı gecesi muhteşemdi.. Eskişehir Öğretmenevi Mavi Salonunda düzenlenen geceye Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başta olmak üzere, Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tunç,Vatan Part...


Engelliler ve Aileleri Düzenlenen Yemekte Bir Araya Geldi
Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir’e gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Eskişehir Valiliği tarafından organize edilen akşam yemeğinde, engeliler ve engelli aileleriyle bir araya geldi.  
Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir’e gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Eskişehir Valiliği tarafından organize edilen akşam yemeğinde, engeliler ve engelli aileleriyle bir araya geldi.   Bakan Şelçuk’un katıldığı yemeğe; Vali Özdemir Çakacak ve eşi Hanımefendi Kevser Çakacak, Eskişehir...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr