HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

20.02.2019


‘Acı da olsa hakka sabret’
İmam Bâkır (a.s.) şöyle buyurmuştur: “Babam Ali bin Hüseyin vefat etmek üzere iken beni kucağına aldı ve şöyle buyurdu: Oğulcağızım! Ben sana babamın vefat anında bana onun babasının da kendisine söylediği şeyi vasiyet ediyorum: Ey oğulcağızım! Her ne kadar acı da olsa hakka sabret”
Kur'an'da şöyle buyurulur: "And olsun ki, size gerçeği getirdik; fakat çoğunuz gerçeği sevmiyorsunuz." (Zuhruf, 78). İmam Askerî (a.s) şöyle buyurmuştur: "Hakkı terk eden her aziz, zelil olur. Hakka sarılan her zelil ise aziz olur." (el-Bihar, 72/232/3). İmam Ali (a.s.) şöyle buyurmuştur: "Hak dışında bir şeyle izzet arayan zelil olur ve hak ile inatlaşan hor...


Haydar Baş sosyal medya sevenleri ile buluşuyor
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş bir ilke imza atıyor. Sosyal medyadan büyük ilgi gören Prof. Baş, gelen yoğun istek üzerine bir kez daha sevenleriyle buluşuyor. 24 Şubat Pazar günü seçkin davetlilerin de katılacağı ve 2.si düzenlenecek olan özel gece Şişli’de Salon Figaro’da gerçekleşecek.
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş bir ilke imza atıyor. Sosyal medyadan büyük ilgi gören Prof. Baş, gelen yoğun istek üzerine bir kez daha sevenleriyle buluşuyor. 24 Şubat Pazar günü seçkin davetlilerin de katılacağı ve 2.si düzenlenecek olan özel gece Şişli’de Salon Figaro’da gerçekleşecek. Program öncesi değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Haydar Baş &quo...


Ayşe Kulin Eskişehir’de Okurları İle Buluşuyor
Gazeteci-yazar Ayşe Kulin, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen imza gününde, Eskişehirli okurları ile bir araya geliyor.  
Gazeteci-yazar Ayşe Kulin, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen imza gününde, Eskişehirli okurları ile bir araya geliyor. Odunpazarı Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, 23 Şubat Cumartesi Günü gerçekleşecek imza günü, Hamamyolu Açıkhava Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek. Ayşe Kulin, 23 Şubat 2019 Cumartesi Günü gerçekleşecek olan imza gününde, Eskişehirli okurları için s...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr