HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 HAZİRAN 2024, CUMARTESİ

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

16.12.2019


BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ‘ÖMÜR BOYU BAŞARI’ ÖDÜLÜ’
Bu yıl ilk kez düzenlenen ve 48 ayrı kategoride ödüllerin verildiği ‘Eskişehir Başarı Ödülleri’ kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ‘Ömür Boyu Başarı’ ödülüne layık görüldü.
Gaga Restoran’da düzenlenen ve birbirinden önemli isimlerin katıldığı ödül töreninde halk oylaması ve jürinin oylarıyla Başkan Büyükerşen anlamlı bir ödüle layık görüldü. Türk eğitim sistemine kattıkları ve Eskişehir’de hayata geçirdiği başarılı şehircilik çalışmaları nedeniyle Eskişehir Başarı Ödülleri Koordinatörü Ahmet Can Akdemir tarafından kendisine ‘Ömür Boyu Başarı’ ödülü takdim edildi. Ödü...


ATAÇ EMEKTAR EĞİTİMCİLER İLE BULUŞTU
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Seydisuyu Çocukları adlı eğitimcilerin düzenlediği gecede, Köy Enstitülü emektar eğitimciler ile bir araya geldi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çifteler Köy Enstitüsü, Yunus Emre Öğretmen Okulu ve Anadolu Öğretmen Lisesi mezunları (Seydisuyu Çocukları) tarafından düzenlenen geceye katıldı. Yenikent Mahallesi’nde bir düğün salonunda düzenlenen geceye Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Seyitgazi...


ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ KONTROLÜ YAPILDI
Kış mevsimi koşullarının günlük hayatı olumsuz yönde etkilediği ilimizde, yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan taşıtlara her yılın 1 ARALIK ile takip eden yılın 1 NİSAN tarihleri arasında kış lastiği takma zorunluluğu bulunmaktadır.
Kış mevsimi koşullarının günlük hayatı olumsuz yönde etkilediği ilimizde, yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan taşıtlara her yılın 1 ARALIK ile takip eden yılın 1 NİSAN tarihleri arasında kış lastiği takma zorunluluğu bulunmaktadır. Kış aylarında karayollarında trafik güvenliği kapsamında oluşabilecek olumsuz etkileri en aza indirmek, trafik kazalarını önlemek ve vatandaşlarımızın can ve mal ...


ŞEHİR TİYATROLARI YENİ ÇOCUK OYUNU İLE İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları  “Bir Şubat Gecesi” adlı yeni çocuk oyununu 17 Aralık Salı günü Tepebaşı Sahnesi’nde minik izleyicileri ile buluşturuyor.  
Eskişehir Şehir Tiyatroları, İsveçli oyun yazarı Staffan Göthe’nin “Bir Şubat Gecesi” adlı çocuk oyununun hazırlıklarını tamamladı. Nurgök Özkale’nin Türkçemize kazandırdığı ve kurum bünyesinde çalışan sözleşmeli oyuncuların rol aldığı oyunun yönetmenliğini Şehir Tiyatroları dramaturgu Şafak Özen üstleniyor. Oyun, soğuk bir şubat gecesi, okul gezisine katılan bir çocuğun başından geçenlerle ilg...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr