HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

26.04.2020


TRAMVAY GEÇİŞLERİNDE ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde bir yandan vatandaşların ihtiyaçlarını giderirken diğer yandan da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ESTRAM ile koordineli bir şekilde çalışan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri kavşak ve tramvay hemzemin geçitlerinde deforme olan taşları sökerek, sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiler.  
Krizi fırsata çevirerek planlanan çalışmaları daha hızlı gerçekleştirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda bu hafta 3 gün boyunca deforme olan tramvay hemzemin geçitlerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. ESTRAM ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin koordineli olarak çalıştığı 9 farklı noktada çalışmalar hızla tamamlandı. Atatürk Bulvarı, Ali Fuat Güven Ca...


SAATLER DEĞİŞİYOR
Eskişehir'de tramvay seferlerinde 27 Nisan Pazartesi günü itibariyle geçerli olacak yeni bir düzenlemeye gidildiği açıklandı.
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerimiz,Ramazan Ayında özellikle iftar sonrası vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarını önlemek amacıyla tramvay seferlerinde 27 Nisan itibariyle düzenlemeye gidilecektir.Bu kapsamda tramvay son sefer saatlerimiz 21.00-21.30 arasında başlayacak şekilde planlanmıştır."denildi. [51]...


BELDE EVİ KADINLARINDAN 7 BİN MASKE
Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri kadınları, koronavirüs ile mücadele sürecine 7 bin maske üreterek önemli bir katkı sundu.
Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri, kadınların kendilerini geliştirdiği birer merkez olmanın yanında, zor günlerde de dayanışmanın merkezi olmaya devam ediyor. Bahçelievler Belde Evi ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi ve Fatih Belde Evi de dünya genelinde sağlık tehdidi haline gelen koronavirüse karşı tedbir amacıyla kullanılan maskelerin üretimine ev sahipliği yapıyor. Merkezde, Tepebaşı Belediyes...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr