HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 31 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

06.08.2020


‘Zalim cennetin kokusunu koklayamaz’
İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Zulümden kaçının! Her kim zulmederse günleri tatsız olur. Zulüm kendisine zulmettiğin kimseden zail olur ama senin üzerinde vebali baki kalır. Zulümden sakının! Zalim cennetin kokusunu koklayamaz”
OKAN EGESEL İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Kullara zulmetmek ahiret için ne de kötü bir azıktır." İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Dünyada haksızlık etmekten, ahirette zulmün vahametinden ve kibrin kötü akıbetinden Allah'a sığının, Allah'a sığının!" İmam Ali (a.s), zulümden usandığını beyan ettiği hutbesinde şöyle buyurmuştur: "Allah'a and olsun...


Döviz piyasasına ateş düştü
Türk Lirası'nın Euro ve ABD Doları karşısında Temmuz ayı boyunca devam eden yatay seyri, son haftalarda yerini değer kaybına bıraktı. Dolar/TL kuru yeniden 7.30'a kadar yükselerek rekor kırdı. Türk Lirası yılbaşından bu yana ABD Doları karşısında yüzde 20 değer kaybetmiş durumda. Merkez Bankası'ndan müdahale sinyali geldi.
Türk Lirasında dün peş peşe şoklar yaşandı... Dolar/TL kuru, dün yüzde 3'ten fazla artışla 7.30'a yükseldi ve bugüne kadarki en yüksek düzeyi gördü. Euro/TL kuru 8.67, Sterlin/TL kuru da 9.59'la rekor kırdı.  Para piyasası uzmanları, TL'deki değer kaybını ve Dolar/TL kurundaki yükselişi birkaç temel nedene bağlıyor. Enflasyonun çift hanelerde kalmaya devam etmesine karşın Me...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr