HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 31 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

01.01.2021


HOŞ GELDİN 2021
Felaketlerin acıların peş peşe yaşandığı ve pandemi sürecinin gölgesinde geçen bir yılın ardından 2021 yılına merhaba dedik.
Yeni bir yıla yeni umutlarla girdiğimiz 2021 yılına her yıl olduğu gibi yine zamlarla başladık. Vergilerde cezalarda ortalama %10 civarı artışlar var. Bazı vergi ve harç tutarlarına ilişkin düzenlemeleri içeren tebliğler, 1 Ocak'ta yürürlüğe girmek üzere Resmi Gazete'de yayımlandı. 2021'de A sınıfı sürücü belgesi harcı 272 lira olarak belirlenirken, bu tutar B sınıfı sürücü belge...


Kaymakam Karaalioğlu Sağlıkçıları Unutmadı
Eskişehir Alpu İlçe Kaymakamı Kübra Karaalioğlu Covid-19 pandemisi nedeniyle zorluklara göğüs geren sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Alpu Kaymakamı Karaalioğlu, yılbaşı gecesi görev yapan sağlık çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip, yeni yıllarını kutladı ve iyi dilek ve temennisinde bulundu....


KAMU ÇALIŞANLARINA MORAL ZİYARETİ
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ile birlikte yılbaşı gecesi görev yapan kamu çalışanlarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ile birlikte yılbaşı gecesi görev yapan kamu çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Yeni yıla girerken kenttin huzur ve güven ortamını sağlayan kamu çalışanlarına iyi seneler dileyen Başkan Ataç ve Milletvekili Süllü; Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkez Amirliği, Odunpazarı İlçe Emniyet...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr