HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

17.07.2021


KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DENETİMLER SÜRÜYOR
Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesinde denetleme çalışmalarını aralıksız biçimde sürdürüyor. Çalışma kapsamında tatlı ve kuruyemiş satışı yapan işletmeler kontrol ediliyor.
Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı dolayısıyla gıda denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Bayramlarda tüketimi artan tatlı, pasta, börek, şekerleme, kuruyemiş imalat ve satışı yapan iş yerlerinde kontrollerini artıran ekipler, vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi adına yoğun çaba gösteriyor. Ekipler yaptıkları denetlemelerde, işletmelerin yönetmel...


CHP’li vekillerden Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrine ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri, Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Trabzon Akçaabat Şehitlik Tepesi’ndeki kabrini ziyaret etti.
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil Haydar Baş’ın kabri başında dua etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP milletvekilleri Baş’ın yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.   “O Türkiye için bir değerdi”   “Haydar hocanın Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili konuşmaları büyük ilgimizi çekiyordu. Haydar hoca...


Mahalleliler Sorunlarına Çözüm Arıyor!
Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi Gültepe Mahallesi sakinleri Demirtyurt Sokak'ta meydana gelen trafik kazalarından şikayetçiler.
Mahalle sakinlerinin ifadesine göre Demiryurt Sokakta sık sık trafik kazası meydana geliyor. Demiryurt Sokak 2 nolu hanede oturan Barış Çalıkuşu, " Sokagımızda çok sık kaza oluyor. Bir gün araçların bizim eve girmesinden korkuyoruz. Artık evde çocuklarımızı bırakıp gönül rahatlığı ile işe gidemiyoruz. Aklımız hep onlarda kalıyor, ya kaza olur arabalar eve girer diye. Yetkililerden buraya bir ...












logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr