HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

ŞEHİDİMİZ GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

Eskişehirli şehidimiz İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

14.01.2024 16:00
ŞEHİDİMİZ GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI
ŞEHİDİMİZ GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

Törene Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral İsmail Güneykaya, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan ve Nebi Hatipoğlu, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Aile protokol üyeleri katıldı.
Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmadan şehit olan 27 yaşındaki Eskişehirli  İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin için bugün öğle vaktinde Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazında, gözyaşları sel oldu.

Şehidin, ailesi Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Şehidin ağabeyi Erdinç Evcin zaman zaman ayakta durmakta güçlük çekerken, annesi Ferah Evcin ile ablası Ümmühan Evcin de zor anlar yaşadı. Emekli polis olan babası Nazif Evcin "Muhammed pırlanta gibi çocuktu. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Şehitlerimiz için dua edin" diyerek feryat etti.
Şehidimizin cenazesine binlerce Eskişehirli katıldı.Vatandaşlar terörü lanetleyen sloganlar attı.
Şehidimiz Alpu Bozan Mahallesinde dualar eşliğinde toprağa verildi.

ŞEHİDİMİZ GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI
#mekanıcennetolsun #vatansağolsun #şehitlerölmez

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr