HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

ODA BAŞKANLARI OKUL SIRALARINDA

Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sıralarında öğrenclerin yerine bugün Oda başkanları oturdu.
17.03.2021 00:00
ODA BAŞKANLARI OKUL SIRALARINDA
ODA BAŞKANLARI OKUL SIRALARINDA

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan  Organize Sanayi Bölge Başkanı Nadir Küpeli ile birlikte Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Okulu gezen oda başkanları bir sınıfa girerek öğrencilerin  sıralarına oturarak öğrencilik günlerini yad ettiler.

Ziyarette misafirlerine okulu anlatan Nadir Küpeli yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eskişehir sanayisinin 25 yıllık özlemi olan meslek lisesi projesinin ilk aşamasını hayata  geçirmenin mutluluğunu tüm sanayiciler olarak yaşıyoruz" dedi.

ODA BAŞKANLARI OKUL SIRALARINDA

Çalışmalarımıza başlarken  hedefimizi  Ulu  Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'eğitimdir ki bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır, yada milleti esaret ve sefalete terk eder.'  diyerek açıklamalarına devam eden Başkan Küpeli, biz ülke olarak ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan dünyanın ilk 10 ülkesi içinde olmayı hedefliyorsak, bunun en önemli ayağı  eğitim olacaktır ve de bu gelişmeyi üreterek, sanayi sektörümüzü büyüterek yapmaksa hedefimiz o zaman mesleki eğitim olmazsa olmazlar arasında olacaktır. Bu okuldan yetiştireceğimiz öğrencilerin öncelikle Eskişehir sanayiinde istihdamı temel arzumuz ve bu öğrencilerin  istihdam edilecekleri işletmelere katkı sağlayacak seviyede eğitilmeleri de en önemli hedefimiz. En son arzumuz bugün bile aramızdaki sanayicilerin bir çoğu  ben dahil mesleki eğitim kökenli arkadaşlarımızdır. Öğrencilerimizi  de bu anlamda  ileride çağı yakalamış girişimciler olarak görmek arzusundayız." dedi.

Okul ziyaretinden memnun kalan oda başkanları Nadir küpeli'ye Eskişehir'e kaliteli bir eğitim yuvası kazandırdığı için teşekkür ettiler.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr