HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Moğollar Avrupa'da Konferansı Gerçekleşti

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Tarih ve Gençlik Kulübü tarafından "Moğollar Avrupa'da" başlıklı bir konferans gerçekleşti.
14.12.2023 18:47
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Moğollar Avrupa'da Konferansı Gerçekleşti
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Moğollar Avrupa'da Konferansı Gerçekleşti
Konferansa İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Köksal ile birlikte Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümleri akademik personeli ve öğrencileri katıldı. TÜBA ödüllü tarihçi Prof. Dr. Altay Tayfun Özcan tarafından gerçekleştirilen konferansta 13. yüzyılda Karadeniz'in kuzeyinden Orta Avrupa'ya ulaşan Moğol seferlerinin tarihî arka planı, stratejisi ve Dünya tarihine etkileri değerlendirildi. Konferans sonunda İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Gümüşsoy tarafından Prof. Dr. Özcan'a teşekkür belgesi takdim edildi. Konferansa katılan öğrencilerin Prof. Dr. Altay Tayfun Özcan ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ardından etkinlik sona erdi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr