HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

Şehrin Geliri Nasıl Arttırılacak?

Lütuf gibi sunulan vaatlere bakıldığında adaylar arasında pek bir fark görülmüyor.
18.03.2024 13:00
Şehrin Geliri Nasıl Arttırılacak?
Şehrin Geliri Nasıl Arttırılacak?
Şehrin Geliri Nasıl Arttırılacak?

Her bir aday belediyenin mevcut gelirlerini ne kadar göz önünde bulunduruyor bilinmez ancak halkın toplumsal ve ekonomik ihtiyaçlarına katkı verecek harcamalar yapma vaatlerinde çok bonkörler ve bu yönde projeleri peş peşe sıralıyorlar.

Lütuf gibi sunulan vaatlere bakıldığında adaylar arasında pek bir fark görülmüyor. Oysa çağımızın gerektirdiği ihtiyaç ve ölçekte teknolojik iş fikirleri ve somut projeler hayata geçsin isteyen vatandaşlar, şehre gelir taşıyacak ve istihdam yaratacak işler nasıl oluşturulur diye düşünüyor ve bu vizyonda rol üstlenecek yerel yöneticiler arıyorlar. Çünkü onlar, günümüzün rekabetçi pazarında hangi iş fikirlerinin başarı şansı olduğunu, iyi işlerin ekip olunmadan başarılamayacağını ve küresel oyuncuların iyi iş modellerini bir bir ele geçirdiğini çok iyi biliyorlar ve bu çerçevede belediyelerin artık geleneksel iş ve hizmet anlayışının ötesine geçmesini arzuluyorlar.

Netice olarak;

Vaatlere bakıldığında, hangi aday kazanırsa kazansın, oldukça yoksullaşmış bu topluma sosyal yönlü desteklerle dokunacak bir adayın kazanmış olacağından şimdilik hiçbir kuşkumuz yok. Böyle olmakla birlikte, şehri borçlandırmadan ve mevcut hizmetlerinden taviz vermeden, vaat edilen yeni yatırımlar ve sosyal destekler için şehrin gelir kaynaklarını çeşitlendirerek arttırabilen, ek istihdamlar yaratabilen, kayırmacılık yapmadan tüm halkıyla el ele hareket edebilecek bir adayın ipi göğüslemesini diliyor, bu vesile ile tüm Eskişehirlilere ve değerli adaylara mübarek Ramazan ayında mutlu ve bereketli günler diliyorum.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr