HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

BAŞKAN KÜPELİ:"ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Personeli düzenlenen 'Personel Gecesi'nde bir araya geldi.
08.01.2023 16:00
BAŞKAN KÜPELİ:"ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
BAŞKAN KÜPELİ:"ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
Eskişehir Organize Sanayi bölgesi tarafından yapılan açıklamada şunlar dile getirildi: "Geceye Yönetim Kurulu Başkanımız Nadir Küpeli ve eşi Ferdağ Küpeli, Yönetim Kurulu Üyemiz Riza Zeydan, Yönetim Kurulu Üyemiz Yavuz Ayva ve eşi Fikriye Ayva, Yönetim Kurulu Üyemiz Hikmet Çetin ve eşi Füsun Çetin, Yönetim Kurulu Üyemiz Samet Özkaya ve eşi Nurdan Özkaya, Denetim Kurulu Üyemiz Erol Öz ve eşi Pınar Öz, Denetim Kurulu Üyemiz Hasan Hakan Bayar ve eşi Zeynep Bayar ile personellerimiz ve eşleri katıldı.Personel Gecesinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Nadir Küpeli, "Çok büyük bir aileyiz. Eskişehir'imiz ve sanayimiz için birlikte çalışıyor, birlikte üretiyoruz. Çok önemli çalışmalara imza attık. Sizlerin üstün gayretleri ve alın teriyle bu güzel eserler ortaya çıkıyor" dedi.
Başkanı Küpeli'nin konuşmanın ardından Serdar Kılınç ve Mithat Körler'in sahne aldığını gecede personeller ve aileleri gönüllerince eğlendi.

BAŞKAN KÜPELİ:"ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr