HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

ESKİŞEHİR YEREL BASINI GECEDE BİR ARAYA GELDİ

Eskişehir yerel basın temsilcileri; Büyükşehir,Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği  programda bir araya gelip gönüllerince eğlendiler.
11.01.2023 09:47
ESKİŞEHİR YEREL BASINI GECEDE BİR ARAYA GELDİ
ESKİŞEHİR YEREL BASINI GECEDE BİR ARAYA GELDİ
10 Ocak çalışan gazteciler günü akşamında bir otelde düzenlenen geceye katılım yoğundu. Geceye Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer,İzmir Milletvekili Atilla Sertel,Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt,İlçe Belediye Başkanları,Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca başta olmak üzere,gazetelerin yönetim kurulu başkanları,muhabirler ve davetliler katıldı.
Gecede Eskişehirdenhaber sitemizi  temsilen Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Çobanoğlu,Muhabirmiz Abdullah Ağırdil ile Köşe yazarımız Hüseyin Turhan katıldı.
Gençlik yıllarında bir süre çeşitli gazetelerde muhabirlik ve yazı işleri müdürlüğü yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen gazetecilik günlerine ait anılarından bahsetti. Zor ve meşakkatli bir iş olan gazeteciliğin bugün gelinen noktada yeterli desteği göremediğinin altını çizen Büyükerşen,  özellikle Anadolu Basını diye nitelendirilen yerel basının  desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Diğer protokol konuşmalarından sonra gecede gönüllerince eğlenen gazeteciler böyle bir organizasyon için belediye başkanlarına teşekkür ettiler.

ESKİŞEHİR YEREL BASINI GECEDE BİR ARAYA GELDİ
Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü gazetecilerin masalarını tek tek dolaşarak sohbet etti.Her zaman gazetecilere destek olduğunun altını çizen Süllü,Eskişehir'de demokrasimiz ve özgürlük adına yerel basının çok önemli bir görevi yerine getirdğini dile getiri.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr