HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

KIRSALA DESTEĞİN TARİHİ UZATILDI

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (Tebliğ No: 2020/24 ve 2020/25) kapsamında devam eden 14.3. Etap Projelerinin son tamamlanma tarihi, 30/11/2023 tarihinden 30/06/2024 tarihine uzatıldı.
29.12.2023 18:09
KIRSALA DESTEĞİN TARİHİ UZATILDI
KIRSALA DESTEĞİN TARİHİ UZATILDI

Yatırımcılar, projelerini yeni tamamlanma tarihine dikkatlice uyarlamalı ve işlemlerini bu yönde sürdürmelidirler. Uzatılan süre, projelerin daha etkili bir şekilde tamamlanmasına ve başarıyla sonuçlandırılmasına olanak tanıyacaktır. Bu çerçevede, projeleri devam eden yatırımcılardan, güncellenen tarihlere göre gerekli düzenlemeleri yapmaları ve ilgili süreçleri sorunsuz bir şekilde tamamlamaları beklenmektedir.

Yeniden belirlenen tamamlanma tarihi, projelerin başarıyla sonuçlanması ve program kapsamında desteklenen kırsal kalkınma faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam etmesi adına önemli bir fırsat sunmaktadır. Bu bağlamda, ilgili yatırımcıların süreci yakından takip etmeleri ve gerektiğinde Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü'ne başvurmaları önem arz etmektedir.​

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr