HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

ESKİŞEHİRSPOR'DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR (1-2)

Bölgesel Amatör Lig'de geçtiğimiz hafta deplesmanda Polatlıspora mağlup olan Eskişehirspor'da kan kaybı devam ediyor. Kendi sahasında Geredespora 2-1 kaybeden oyuncular sahada hiçbir varlık gösteremedi.
 

24.12.2023 16:28
ESKİŞEHİRSPOR'DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR (1-2)
ESKİŞEHİRSPOR'DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR (1-2)
Oynanan futbol umut vermiyor. Teknik ekip takımı iyi motive edemiyor. Daha bir çok sebep. Son haftalarda alınan mağlubiyetlerin başlıca gerekçesi bunlar. Bugün Geredespor karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Eskişehirspor kendi seyircisi önünde mutlak 3 puan alacağı maçta kaybeden taraf oldu.
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 11. hafta maçına evinde galibiyet parolasıyla başlayan Es-Es, 9. dakikada Geredespor'un golüyle maçın erken dakikalarında geriye düştü. Golcü futbolcu Ercan Kuruçay maça 35.dakikada dengeyi getirdi.
Rakip Geredespor'un 35 metreden attığı golle  Eskişehirspor yeniden geriye düştü. İlk yarı Geredespor'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.
Yönetimin bu kötü gidişe nasıl bir çözüm bulacağı merak ediliyor.25 Puanda kalan Eskişehirspor'da aradaki puan farkıda alınan mağlubiyetle kapanmış oldu.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr