HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 24 MAYIS 2024, CUMA

KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Spor Salonu' nda yapıldı.
30.01.2024 10:41
KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Manavgat Hedef Spor Kulübü Antrenörü aynı zamanda Kick Boks Akdeniz Bölge Başkanı Muhsin Türk Eskişehirdenhaber'e yaptığı açıklamada : "Türkiye Kickboks şampiyonası sona erdi emeği geçen başta Federasyon başkanımız Salim Kayıcı genel sekreterimiz Harun Demir,e gençlik spor il müdürümüz yavuz Gürhan bey ve ekibine hakemlerimize antrenör ve sporcularımıza ailelerine federasyonumuzun tüm personeline bölge başkanlarımıza koordinatörlerimize çok teşekkür ediyorum . Manavgat hedef spor kulübü olarak Dereceye giren sporcularımız 
Yağmur Berra Sarıkaya 1. 
Enes Gabriel uysal 2.
Neşe Özcan 3.
Ata göktürk korubük 5.
Güler Budak 5.
Meryem Beyza Erdoğan 5.
Uras duman 5.
Tamer Gök 5. 
Asya Ömeroğlu 5.
Fatma Ceren Gardaş 5. Olarak bizleri gururlandırdılar sporcularımla ve ailelerimle gurur duyuyorum antrenörümüz  Muhammet Mert Türk'e başarlarından dolayı çok teşekkür ediyorum " dedi.


KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Bu arada aldığımız bilgilere göre Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonasına Eskişehir'den  yirmi sporcu katıldığı belirtildi.
 
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr