HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

MİLLİ TAKIM ALMANYA'YA GİTTİ

A Millî Takımımız, 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Almanya ile oynayacağı özel maç için Berlin'e geldi. TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yapan Ay-Yıldızlılar, Türk Hava Yolları'na ait uçakla yaklaşık 3 saatlik uçuşun ardından Berlin Brandenburg Havalimanı'na ulaştı.
 
16.11.2023 22:13
MİLLİ TAKIM ALMANYA'YA GİTTİ
MİLLİ TAKIM ALMANYA'YA GİTTİ
Havalimanında T.C. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve T.C. Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı ve beraberlerindeki heyet tarafından karşılanan A Millî Takım kafilesi, daha sonra otobüsle kamp yapacağı otele geçti ve istirahate çekildi. 

A Millî Takımımız, yarın TSİ 19.00'da Almanya - Türkiye maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda resmî antrenmanını yapacak. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir futbolcumuz, aynı tesiste TSİ 18.15'te bir basın toplantısı düzenleyecek.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr