HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

GALATASARAY MÜNİH'E 2-1 MAĞLUP OLDU

Galatasaray, 80. dakikaya kadar başa baş mücadele ettiği ve net gol fırsatlarını heba ettiği karşılaşmada Bayern Münih'e İstanbul'da olduğu gibi yine talihsiz bir şekilde Kane attığı gollerle 2-1 mağlup oldu 
09.11.2023 07:03
GALATASARAY MÜNİH'E 2-1 MAĞLUP OLDU
GALATASARAY MÜNİH'E 2-1 MAĞLUP OLDU
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun dördüncü haftasında temsilcimiz Galatasaray, Alman ekibi Bayern Münih'e konuk oldu.

Allianz Arena'da oynanan mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı.

Dakikalar 83'ü gösterdiğinde Harry Kane'in golü ev sahibini öne geçirdi. 86'da bir kez daha sahneye çıkan İngiliz oyuncu farkı 2'ye çıkardı. 90+3'te Galatasaray kariyerinin ilk golünü kaydeden Cedric Bakambu sonucu belirledi. Bavyera ekibi sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Cimbom 4 puanda kalırken. Bayern Münih ise puanını 12 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi. Öte yandan grup aşamasında kazanma serisini de 38 maça çıkarmış oldu.

Okan Buruk'un öğrencileri grubundaki bir sonraki maçında sahasında İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırlayacak. Bayern Münih ise Kopenhag'ı ağırlayacak.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr