HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 09 MAYIS 2024, PERŞEMBE





ÇAĞDAŞ ESKİŞEHİR’İ TÜRKİYE’DE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okullararası Yıldız Kız Basketbol kategorisinde Eskişehir şampiyonu olan Çağdaş Okulları, adını Türkiye Yarı Finallerine yazdırdı.
16.02.2024 12:29
ÇAĞDAŞ ESKİŞEHİR’İ TÜRKİYE’DE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYOR
ÇAĞDAŞ ESKİŞEHİR’İ TÜRKİYE’DE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYOR
Eskişehir'in namağlup şampiyon kızları, Afyonkarahisar'da Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Okul Sporları Yıldızlar Basketbol Grup Yarışmalarında Eskişehir'i başarıyla temsil etti. Turnuvada final maçında Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu ile çıkan Çağdaş Perileri, rakibini 61-38 yenerek adını Türkiye Yarı Finallerine yazdırdı. Çağdaş'ın şampiyon kızları, Türkiye Okul Sporları Yıldız Kızlar kategorisinde son 32 takım arasına girmiş oldu. 
 
LİSE TAKIMINDAN SONRA ORTAOKUL TAKIMI DA TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE
 
Özel Çağdaş Fen Lisesi Müdür Yardımcısı ve Basketbol Antrenörü Burak Şen, elde edilen başarı hakkında şu değerlendirmeleri yaptı: "Yıldız Kız Basketbol Takımımız önce Eskişehir'de önemli bir başarıya imza atarak namağlup Eskişehir şampiyonu oldu. Şehrimizi ve okulumuzu Afyon'da da başarıyla temsil eden kızlarımız, adını Türkiye Yarı Finallerine yazdırarak Türkiye'nin en başarılı 32 takımı arasına girdi. Kurulduğu günden beri her turnuvada Eskişehir şampiyonu olan ve her sene Türkiye'nin en başarılı 32 takımı arasına giren Genç Kız A Basketbol Takımımızdaki ablalarının izinden giden ve bize bu gururu yaşatan tüm sporcularımızı kutluyorum. Ayrıca Afyonkarahisar'daki tüm maçlarda tribünden destek vererek takımımızı yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum."
 
Türkiye Yarı Finalleri 18-21 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr