HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

ÇAĞDAŞ’IN TÜRKİYE ŞAMPİYONU KOÇLARINA PLAKET

16.07.2024 10:00
ÇAĞDAŞ’IN TÜRKİYE ŞAMPİYONU KOÇLARINA PLAKET
ÇAĞDAŞ’IN TÜRKİYE ŞAMPİYONU KOÇLARINA PLAKET
2024 Genç Kız 3×3 Basketbol Turnuvasında okul takımlarının Türkiye Şampiyonu olan Özel Çağdaş Okulları basketbol antrenörleri Burak Şen ve Afşin Kaş'a, ESBAV Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yavuz Tuna tarafından plaket ve ödülleri verildi.

Çağdaş Okullarının basketbolda adını tüm Türkiye'ye duyurmasında basketbol antrenörlerinin büyük emekleri olduğunu söyleyen Tuna, "Çağdaş Okulları olarak her yaş grubunda kız ve erkek takımlarımız hem şehrimizde önemli başarılara imza atıyor hem de şehrimizi Türkiye'de başarıyla temsil ediyor. Bu sene Genç Kız 3×3 Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı. Takım oyuncularımızı ve onları yetiştiren basketbol antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr