HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 HAZİRAN 2024, PAZARTESİ

Çevrenin Genç Sözcülerinden Örnek Çalışma

Eskişehir Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi "Çevrenin genç sözcüsü" grubu yaptıkları örnek çalışma ile çevre kirliliğine karşı farkındalık oluşturuyor.
Google News
21.03.2023 10:21
Çevrenin Genç Sözcülerinden Örnek Çalışma
Çevrenin Genç Sözcülerinden Örnek Çalışma
Çevrenin Genç Sözcüleri Proje Öğretmeni Çiçek Kıral konu hakkında yaptığı açıklamada çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
ÇGS Proje Grubu Öğretmenlerinden Çiçek Kıral,
"Biz Eskişehir Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi Çevrenin Genç Sözcüleriyiz. Çevre kirliliği, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de üst düzeydedir. Biz bu soruna farkındalık yaratmak için yola çıktık. Atık olarak nitelendirdiğimiz geri dönüşüm malzemeleri ile "Doğayı Takıyorum" sloganımız ile takı ve maskeler tasarladık. Küçük attıkların büyük amaçlara dönüştürmek adına doğa ve insan içgüdüsü için ne kadar değerli olduğuna dikkat çekmek istedik. Böylece atıkların değerli ve anlamlı nesnelere dönüşebileceğini göstermeye çalıştık. Ayrıca çevremizde ve dünyamızda atılan nesnelerin sayısını azaltabilmeyi hedefledik.
Bu süreç içerisindeki çalışmalarımızı bir video ile çevremize ve ülkemize tanıtmak istiyoruz. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz. Videomuzu izlediğiniz zaman çalışmamızın farklılığını göreceksiniz. " diye konuştu.
                                                                                                                                                                                                                        
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr