HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Eskişehir'e değer katanları anlatan dijital dergi yayında!

28.09.2024 09:31
Eskişehir'e değer katanları anlatan dijital dergi yayında!
Eskişehir'e değer katanları anlatan dijital dergi yayında!
Eskişehir'e değer katanlar dergisi yayında!

Prof. Dr. Rıdvan Kozak'ın hazırlayarak yayına sunduğu Degerkatanlar.com isimli ESKISEHIR' e değer katanları tanıtan dijital dergi yayın hayatına başladı. Geçmişten günümüze, eğitimden, sanayiye, turizme ve spor a kadar geniş yelpazede hazırlanan dergide şehre değer katanlara yer veriliyor. Yazı, foto, video, link formatında sürekli güncellenebilir yapıdaki derginin aynı zamanda editörü olan Prof. Dr. Rıdvan Kozak, herkesi dergiye katkı yapmaya davet ediyor.
Yasadığı şehre özveriyle katkı sunanlara minnet borcu olduğunu dile getiren Kozak, özel girişim olarak tarafından çıkarılan derginin Eskişehir'e bir teşekkür olarak değerlendirilmesi gerektiğini ve şehri tanıtmak ve tanımak isteyenler için güncel bir platform olarak hizmet vermesini amaçladığını belirtiyor.

Degerkatanlar.com

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr