HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

Kurban Kesim Alanları Hazır

16.06.2024 07:58
Kurban Kesim Alanları Hazır
Kurban Kesim Alanları Hazır
Odunpazarı'nda yaşayan vatandaşlar, küçükbaş kurbanlarını Emek Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi'nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde özel olarak hazırlanan alanda kesebilecek. Vatandaşlar, belediyenin tüm bu hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Kurbanlarını veteriner hekim ile din görevlisi nezaretinde ve hijyenik ortamlarda kesmek isteyen vatandaşların Odunpazarı Belediyesi Halk Masası birimine 444 26 00 numaralı telefondan ulaşarak randevu alması gerekiyor.


Tepebaşı'nda yaşayan vatandaşlar için Çamlıca Kapalı Pazar Yeri, bayramın ilk gününde kent halkının hizmetinde olacak. Küçükbaş kurbanlıkların ücretsiz kesim hizmeti sunulacak olan alanda kesim işlemleri saat 08.00 itibarıyla başlayacak. Detaylı bilgi almak isteyenler 0 222 340 04 02 ve 444 44 26 numaralara başvurabilecek.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr