HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 HAZİRAN 2024, PAZAR

Havacılık Zirvesi'24'ten ERİAD'a Anlamlı Teşekkür

22.05.2024 11:46
Havacılık Zirvesi'24'ten ERİAD'a Anlamlı Teşekkür
Havacılık Zirvesi'24'ten ERİAD'a Anlamlı Teşekkür
Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen   "Havacılık Zirvesi'24" etkinliğine sponsor olan ERİAD'a öğrenci kulübünden anlamlı bir teşekkür geldi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen "Havacılık Zirvesi'24" etkinliği  Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ERİAD) sponsorluğu ile gerçekleştirdi.

Havacılık sektoründe faaliyet gösteren pek çok  firmanın katılımları ile gerçekleştirilen "Havacılık Zirvesi'24"e verdiği katkılardan dolayı bu zirvede  ERİAD adına bir teşekkür plaketi verildi. Bu anlamlı hediyeyi ERİAD Başkan Vekili olarak zirveye katılan Güven TERZİOĞLU aldı.

Ayrıca ESTÜ Sivil Havacılık Kulübü Başkanı İlke Sarıoğlu tarafından, etkinlik sonrasında, bu etkinliğe katkılarından dolayı ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna'ya, katılımcı Corendon Havayolları tarafından hazırlanan maket uçak plaketi takdim edildi.

ERİAD sivil havacılık konusunda dernek olarak çalışmalarına devam etmekle birlikte, bu sektöre katkı veren gençlere de her zaman destek vermeye devam edecek.

Havacılık Zirvesi'24 Etkinliği Nedir?

Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen   "Havacılık Zirvesi'24" etkinliği 18 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00'da Eskişehir Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe sektörde farklı alanlarda çalışan kişiler, konuşmacı olarak katılım gösterdi. 7'den 70'e herkese hitap eden etkinlikte; birçok farklı firma ve dernek öğrenciler ile bir araya geldi. Bu firma ve dernekler arasında;

TATCA- Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği,

AFA-Atlantik Uçuş Akademisi,

PİLVAK-Pilotlar Vakfı,

SunExpress ve 

Sarp Havacılık yer alıyor.

Havacılık Zirvesi'24'ten ERİAD'a Anlamlı Teşekkür

4 oturum şeklinde düzenlenen etkinlikte konuşmacılar, tecrübelerinden öğrencilere bahsedip, onların sorularını yanıtladı. Etkinliğin ilk oturumunda Kulüp Başkanı, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve kulüp ana sponsorları konuşmalarını gerçekleştirdi.

Kısa bir aradan sonra Hava Trafik Kontrolörü/ TATCA Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Çağdaş BAHÇEKAPILI ve Atlantic Flight Academy Baş Uçuş Eğitmeni- PİLVAK Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Çağatay KIZAK konuşmalarını gerçekleştirip, öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Öğle arasına çıkılan etkinlikte katılımcıları oldukça büyük bir fuaye alanı karşıladı. Birçok firmanın destek verdiği fuaye alanında çeşitli yiyecek ve içecek servisi bulunmaktaydı. Etkinliğin 3. Oturumda ise B-777 Kaptan Pilotu/ Atlantic Flight Academy Genel Müdürü Sn. Erkan AKÇAY ve BBN Airlines Ticari Direktörü Sn. Tahsin CAVKAYTAR konuşmalarını gerçekleştirip, öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar. Verilen kısa bir aranın daha ardından etkinliğin son oturumunda ise Sarp Havacılık Kalite Sistem Yöneticisi Sn. Ahmet KIRAN ve SunExpress Ankara Hat Bakım İstasyon Müdürü Sn. Eşref ERDEN konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Etkinlikte konukların yanı sıra sektörden birçok isim Sivil Havacılık Kulübü öğrencilerini yalnız bırakmadı. Özzaim Şirketi'nin Kurucu Genel Müdürü ve kulübün onursal üyesi Sn. Esat ÖZZAİM, SunExpress Şirketi Bakım Organizasyonu Grup Müdürü  Sn. Tekin TİFTİK, SunExpress Organizasyonu Bakım Kontrol Müdürü Sn. Kenan ALANKAYA, SunExpress Bakım Eğitmeni/Süreç Geliştirme Mühendisi Sn. Orhan VATANSEVER, Pegasus Airlines Slot Permi Uzmanı Sn. İclal CAVKAYTAR, Turkish Technic Uçak Bakım Teknisyeni Sn. Serkan ARSLAN da etkinlikte öğrencilere destek oldu.

Etkinlikte AeroNesw24 sayfası kurucusu Serdar Başağaoğlu aracılığıyla sahnede bir kişiye gidiş-dönüş iç hatlar uçak bileti çeklişi yapıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan ilk öğrenci topluluğu olan Sivil Havacılık Kulübü 2018 yılından beri faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sektördeki yer edinmiş kişileri ağırlayan kulüp; her yaptığı etkinlikte bir önceki düzenledikleri etkinlikten daha iyisini yapmayı başarıyor. Etkinlik fuaye alanlarında birçok firmayı ile iş birliği yapıp, etkinliğe katılan katılımcılarını ve konuklarını en güzel şekilde ağırlıyor.

2023-2024 Akademik yılının son etkinliği olan HAVACILIK ZİRVESİ'24 etkinliğinde de  "İstikbal Göklerdedir" bilinci ile bir araya gelen topluluk, bu amaç doğrultusunda havacılığı gerek üniversite gençliğine gerek havacılık sektörüne gönül veren kitlelere sevdirmeyi, onlara öğrenme ve tanıma fırsatını sunmaya devam ediyor.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr