HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

ESKİŞEHİR ATATÜRK MESLEK LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI

15. Uluslararası MEB ROBOT yarışması 06-09 Eylül 2023 tarihleri arasında Bursa ilinde düzenlendi.Yarışmaya katılan Eskişehir Atatürk Meslek lisesi büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldular.
12.09.2023 18:36
ESKİŞEHİR ATATÜRK MESLEK LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI
ESKİŞEHİR ATATÜRK MESLEK LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI
Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada : "10 farklı ülkeden 4733 robot yarışmaya katılım sağlandı. Eskişehir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak yarışmaya Endüstriyel Robot Kol Kategorisinde ve Tasarla Çalıştır kategorisinde katılım sağladı. Endüstriyel Robotik Kol Kategorisinde;   Dorlion  adlı robot kol ile Dünya birinciliği ve Proteo adlı robot kol ile dünya ikinciliği kazananan ve yarışmaya;  Endüstriyel Robot Kol kategorisinde katılan Danışman Öğretmen Ayhan DÜKKANCI,  öğrencilerimiz  Ertuğrul SELVİ , Furkan ÇAKIR, ile Tasarla Çalıştır kategorisinde katılan Danışman Öğretmen Hakan ÇELİKSOY, Öğrencilerimiz Salih ÇALIŞKAN ve Arda SÜRÜCÜ'yü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz." kamuoyu ile paylaşıldı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr