HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

Eskişehir Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi Öğrencilerinden Büyük Başarı

Tepebaşı Eskişehir Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi öğrencileri  uluslararası yarışmada 12 ülke arasında birinci gelerek altın madalyanın sahibi oldular.
08.12.2023 19:04
Eskişehir Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi Öğrencilerinden Büyük Başarı
Eskişehir Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi Öğrencilerinden Büyük Başarı

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada : "Danışman öğretmenimiz Halime Avcı Bölek koordinesinde çalışan öğrenciler; Arda Çelik, Zehra Alsaran ve Zehra Duymaz Buca Belediyesinin bilim üssü Buca Bilim ve Sanat Merkezi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Buca IMSEF Uluslararası Bilim ve Sanat Yarışması'nda sığırkuyruğu bitkisinden elde ettikleri madde ile pankreas kanserli hücreyi iyileştiren projeleriyle 12 ülkenin katıldığı yarışmalarda birinci olarak altın madalya kazandılar. Ekibimiz İngiltere'den ve İran'dan davet alarak buradaki yarışmalarda ülkemizi temsil edecek. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." kamuoyu ile paylaşıldı.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr