HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Hemen mi? Yarın mı? Ekim mi Ocak 24 mü?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT Federasyonu Eski Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşları ile ilgili açıklamalarını anlayamadıkları söyledi.
23.09.2023 17:23
Hemen mi? Yarın mı? Ekim mi Ocak 24 mü?
Hemen mi? Yarın mı? Ekim mi Ocak 24 mü?
Gönül Boran Özüpak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Hemen mi? Yarın mı? Ekim mi Ocak 24 mü?" diye sordu.
 
İşte O açıklamalar:
 
Syn CB'mız 
 
@RTErdogan
 
Emekli için önce talimat verdiniz. Sonra; EMEKLİ nin beklentisi fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. İlgili bakanım zaten çalışmalarını sürdürüyor. 'Ne yaptın, ne yapıyorsun' kendisinden bunun bilgisini de alacağız. Ama 2024'e inşallah bunun kararlarını vermiş olarak gireriz" dediniz. Çözemedik açıklamanızı. Hemen mi? Yarın mı? Ekim mi Ocak 24 mü? SEFALET maaşları ile beklenti içinde bıraktığınız EMEKLİLER NET AÇIKLAMA BEKLİYOR. Hakkımız. Talimatsız Ocak ayında zam yapılması zaten kaçınılmaz #EmekliyeEkimdeZAM beklentisi varken O-YA-LI-YOR-SU-NUZ EMEKLİYİ!! Talimatınız göz ardı ediliyor. Görüyoruz. Emeklimi enflasyona ezdirmeyeceğim sözünüzün İVEDİLİKLE İCRASINI bekliyoruz. O-YA-LA-MA-YIN EMEKLİYİ!!
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr