HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

CHP TAM KADRO SAHADA ÇALIŞIYOR

Eskişehir CHP Milletvekili Jale Nur Süllü Genel Merkezden gelen milletvekilleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.
03.06.2021 00:00
CHP TAM KADRO SAHADA ÇALIŞIYOR
CHP TAM KADRO SAHADA ÇALIŞIYOR
Yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak açıklamalrda bulunan Milletvekili Süllü şunları söyledi: "Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Eskişehir'imizin dört bir köşesinde esnafımız ile bir araya geldi.Çalışmalar kapsamında Tepebaşı bölgesinde Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi'nde esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik.Tepebaşı Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç eşliğinde İstanbul Milletvekillerimiz Akif Hamzaçebi, Gökhan Zeybek ve İzmir Milletvekilimiz Bedri Serter, CHP Tepebaşı İlçe Başkanımz Atilay Dalgıç, Mahalle Muhtarımız Savaş Hancı ile ziyaretlerimizi gerçekleştirdik." dedi.

CHP TAM KADRO SAHADA ÇALIŞIYOR

Milletvekili Jale nur Süllü açıklamasını şu sözlerle tamamladı:" Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafın biriken dertlerini çözecek proje ve önerilerimizi anlattık. Vatandaşın alım gücünün düşmesi sebebiyle satışlarda durgunluk devam ediyor. Salgın döneminde kapalı kalan esnafımız ekonomik dar boğazdan çıkış için umudun değişimde olduğunu söylüyor." dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr