HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

TEPEBAŞI'NDAN ESKİŞEHİR'İN KURTULUŞUNA ÖZEL TURNUVA

14.08.2024 21:30
TEPEBAŞI'NDAN ESKİŞEHİR'İN KURTULUŞUNA ÖZEL TURNUVA
TEPEBAŞI'NDAN ESKİŞEHİR'İN KURTULUŞUNA ÖZEL TURNUVA

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bu yıl ikincisi düzenlenecek tenis turnuvası için kayıtlar başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi ve ETA Tenis iş birliği ile düzenlenecek tenis turnuvası için kayıtlar 14-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Tepebaşı Belediyesi ve ETA Tenis Kulübü iş birliği ile geçen yıl 88 sporcunun katılımıyla ilki Eskişehir`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. 

Eskişehir`in düşman işgalinden kurtuluşunun 102`nci yılı dolayısıyla düzenlenecek turnuvaya 13-36 yaş kadın-erkek, 36 yaş ve üzeri kadın-erkek ile yeni başlayan 13 yaş ve üzeri kadın-erkek sporseverler başvurabiliyor. 

19 Ağustos 7 Eylül arasında gerçekleşecek turnuvaya katılmak isteyenler duyuru görselinde bulunan QR kodu okutarak veya https://tinyurl. com/tenisturnuvasikayit linkine tıklayarak kayıt formunu doldurabiliyor. 


Kaynak: Tepebaşı belediyesi

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr