HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim ARSLAN'ın Zafer Bayramı Mesajı

29.08.2024 15:50
CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim ARSLAN'ın Zafer Bayramı Mesajı
CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim ARSLAN'ın Zafer Bayramı Mesajı
Bugün, ulusumuzun bağımsızlık mücadelesinin taçlandığı, milletimizin azim ve kararlılık içinde yazdığı büyük destanın 102. yıldönümünü gururla kutluyoruz. Anadolu'nun dört bir yanı sömürgeci emperyalist güçlerin işgali altındayken, "Ya İstiklâl Ya Ölüm" şiarıyla Başkomutanımız ve önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı direniş hareketi, 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle sonuçlanmış ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri, dünya tarihinde eşsiz bir mücadele ile atılmıştır.

Bu büyük zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberlik içinde neleri başarabileceğinin en somut örneği, bağımsızlık ve özgürlük sevdası ile vatan sevgisinin acı, gözyaşı ve kanla yazılmış destanıdır. Bugün bir yandan bağımsızlık için verilen Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın, diğer yandan ise zafer sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin değerini anlamaya her zamankinden fazla ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bu ihtiyaç; önderimizin her bir yurttaşımıza miras olarak bırakarak emanet ettiği; ilke, devrim ve değerleri ile laik-demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan cumhuriyetimizi ve demokrasimizi sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığı ile mutlaka karşılanacaktır. Kutlu günümüzde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyorum.

İbrahim ARSLAN
CHP Eskişehir Milletvekili
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr