HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş’ten Önemli Açıklamalar

08.08.2024 14:40
Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş’ten Önemli Açıklamalar
Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş’ten Önemli Açıklamalar

Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, son günlerde gündemde yer alan konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ateş, Hamas lideri İsmail Haniye`ye düzenlenen suikast, Instagram`ın kapatılması, olimpiyatlarda LGBT`nin ön plana çıkarılması ve Türkiye`nin ekonomik gidişatı hakkında görüşlerini paylaştı. "Her ülkenin kendine özgü kural ve yasaları var" 

Başkan Delil Ateş, Instagram`ın Türkiye`deki katalog kapsamında bildirilen suçlara karşı gereken adımları atmadığını belirterek, "Her ülkenin kendine özgü kural ve yasaları var. Ülkemizin katalog kapsamında bildirdiği suçlara karşı istenilen adımlar atılmadı. Bunlara karşı herhangi bir önlem alınmıyor. Ama diğer taraftan bakıyorsunuz Hamas lideri İsmail Haniye`ye ile ilgili yapılan taziye paylaşımları hemen kaldırılıyor. Bu kabul edilir bir durum değil. Instagram yetkililerin gereken hassasiyeti göstermesi gerekmektedir. 

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın, Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan`ın ulusal alanda ciddi tepkileri" İsmail Haniye`ye düzenlenen suikast ve bunun bölgeye etkilerine değinen Başkan Delil Ateş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan`ın ulusal alanda ciddi tepkileri olduğunu ifade etti. Ateş, "ABD ve İsrail suikast sezonunu açtı. ABD`de Trump`a yönelik bir suikast girişimi oldu. İsmail Haniye, Fuad Şükür ve Muhammed Deyf suikastıyla birlikte İsrail`in yeni bir konsepte geçtiği görülüyor. İsmail Haniye suikastı savaşın bütün bölgeye yayılmak istenmesi demek. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye`nin İran`da suikastla öldürülmesinin ardından Gazze savaşındaki ateşkes müzakereleri yeniden bilinmeze sürüklendi. İsmail Haniye`nin İran`ın başkenti Tahran`da şehit edilmesi ayrıca sorgulanması ve tartışılması gereken bir durum. İsrail`in mazlum Filistin halkına uyguladığı katliamlara karşı Dünya`nın karşı durması lazım. 

Toplumsal alanda oluşan itiraz dalgasının siyaset alanına da taşınması lazım. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın ve Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan`ın ulusal alanda ciddi tepkileri var. Bu konuda anlamlı girişimleri var" dedi. "Ekonomimizde uzun süredir enflasyona karşı ciddi bir mücadele var" Başkan Ateş, Türkiye ekonomisinde gözle görülür derecede düzelmeler olduğunu ifade ederek, "Ekonomimizde uzun süredir enflasyona karşı ciddi bir mücadele var. 

Sayın Mehmet Şimşek`in bakanlığa gelmesiyle beraber ortaya konulan program sağlıklı bir şekilde yürümektedir. Dünya ekonomi piyasalarında başlayan ekonomik bunalımın, özellikle geçirdiğimiz deprem felaketiyle ülkemize yansımaları ağır oldu. İnşallah sabırla ve istikrarlı bir şekilde ekonomimizi özlediğimiz günlere taşıyacağız" ifadelerine yer verdi. "LGBT sapkınlığını özgürlük olarak lanse edilmeye çalışılmaktadır" Akil Gençler Başkanı Ateş, olimpiyatların uluslararası etkisi kullanılarak LGBT sapkınlığını özgürlük olarak lanse edilmeye çalışıldığını belirtti. 

Ateş, "Küreselcilerin `medeniyet tasarımı` yeni bir egemenlik modelini içeriyor. Olimpiyatların uluslararası etkisi kullanılarak, LGBT sapkınlığını özgürlük olarak lanse edilmeye çalışılmaktadır. Paris Olimpiyatları`nın açılışında sergilenen LGBT gösterisi, yalnızca sporun birleştirici ruhuna değil, aynı zamanda aile değerlerimize yapılan bir saldırıdır. Bu konuda en büyük tepkiyi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. Bu sapkın girişimlere karşı gereken tepkiyi her alanda vermemiz gerekmektedir" şeklinde konuştu. 


Kaynak: Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş

 

 

 

 

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr