HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Prof. Dr. Haydar Baş'tan 'Harekât' mesajı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde düzenlenen ‘Kaybolan Değerlerimiz’ konulu panelde Fırat’ın doğusunu teröristlerden arındırmak için Türkiye’nin başlattığı ‘Barış Pınarı Harekâtı’yla ilgili önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Haydar Baş, “Emperyalistlerin başımıza açtığı belaları ordumuz bertaraf ediyor. Allah askerimizi Barış Pınarı Harekâtı’nda muhafaza eylesin” dedi
10.10.2019 00:00
Prof. Dr. Haydar Baş'tan 'Harekât' mesajı!
Prof. Dr. Haydar Baş'tan 'Harekât' mesajı!
Milletimizi içten içe çürüten ahlaki ve kültürel çöküntüye dikkat çekmek ve çözüm yollarını konuşmak için İcmal Gençlik Derneği tarafından yurdun dört bir yanında düzenlenen, 'Kaybolan Değerlerimiz' konulu paneller serisi tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği 'Kaybolan Değerlerimiz' panellerinden birine de Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi ev sahipliği yaptı.

İcmal Gençlik Derneği Trabzon Şubesi tarafından Beşikdüzü Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen moderatörlüğünü Avukat Ümit Dursun'un gerçekleştirdiği panelde, İlahiyatçı Sabri Terzi, Avukat Mustafa Hayri Ergan, İlahiyatçı Harun Şahin, Egitimci Cevdet Çelikdemir ve Araştırmacı-yazar Nihat Hekimoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Programın onur konuğu ise Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş oldu. Konuşmacıların tebliğlerini beğeniyle dinleyen Prof. Dr. Haydar Baş, programda kapanış konuşmasını yaptı.

Konuşmasında Suriye'nin kuzeyinde Fırat'ın doğusunu teröristlerden arındırmak ve Türkiye sınırı boyunca bir terör koridoru kurulmasına engel olmak için 9 Ekim'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı 'Barış Pınarı Harekâtı'yla ilgili önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Haydar Baş, emperyalistlerin Türkiye'nin başına açtığı belaları ordumuz bertaraf ettiğini ifade etti.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş şöyle konuştu: "Bugün emperyalizme karşı duruyoruz. Bölgemizde emperyalist devletler başımızı belaya koydu. Allah askerimizi Barış Pınarı Harekâtı'nda muhafaza eylesin. Bu onların musibeti değil mi? Kıymetli arkadaşlar, biz bugün haklıyız."

'BTP kadroları çok iyi yetişmiştir'

Konuşmasının devamında Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarından övgüyle bahseden Prof. Dr. Baş, "Bizim kadroyu takip edin. Bu arkadaşlar çok iyi yetiştiler. Ben çok samimi konuşuyorum, hangisini alırsanız alın, bir devlet başkanı gibidir. Bizim arkadaşlarımızın hepsi yetişmiş, öyle sıradan insan yok bizde. Ama bu basiret ehli milletimiz bunu nasıl görmez? Bunu anlamak mümkün değil" dedi.

BTP Genel Başkanı Baş, şunları söyledi: "Biz sağ tabandan gelmeyiz. Ama benim kadroma bakın hepsi sol kökenlidir. Bizim sülale tamamen sağdır. Bunları ben ikna edene kadar anamdan emdiğim burnumdan geldi. Ama sol beni hiç yormadı. Bakın arkadaşlar Türkiye'yi ayağa kaldıracak ekip biziz bunu hiç unutmayın. Bu işi bilen biziz. Ben bu işi dünyada en iyi bilen kişiyim. Yahu benim eserlerim iktisat fakültelerinde ders kitabı olarak okutuluyor. Ben tez sahibi bir adamım. Ama ben geliyorum Türkiye'de selam verecek adam bulamıyorum. Bunu değiştirmeye var mısınız? (Salondakiler: Varız). Yani Beşikdüzü halkı bunu yaparım derse yapar."

Bir ve beraber olmalıyız

Konuşmasında Türkiye'de bir kardeş kavgası çıkarılmak istendiğine dikkatleri çeken BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, şöyle konuştu: "Bugün ülkemizde arkadaşlar sağ-sol yok, Müslüman Türk milleti var bunu iyi bilin. Biz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Allah'ın (c.c.) hukukuna göre kardeşiz. Yani boş konuşmuyoruz. Bizim kardeşliğimizi de dünyada hiç kimse bozamaz. Bu anlayışla yola devam etmeliyiz. El ele vereceğiz ve dünyanın en güçlü devleti Türkiye Cumhuriyeti olacak. En yüce milleti de Türk milleti olacak. Var mısınız?" 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr