HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE TARIMI ANLATTILAR

​Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde eğitim gören üniversite öğrencilerine "Güvenilir Gıdaya Erişimde Gıda Mühendisinin Rolü" konulu eğitim düzenlendi.
04.01.2024 21:17
ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE TARIMI ANLATTILAR
ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE TARIMI ANLATTILAR

Söz konusu eğitimde; Gıda Mühendisi Ece Dergi ve Gıda Mühendisi Zuhal Ünal Canbaz tarafından bilgiler verildi. Gıda mühendisi nedir, kamu ve özel sektörde gıda mühendisinin yeri, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yapısı, Gıda ve Yem Şube Müdürlükleri'nde gıda mühendisinin yeri, 5996 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelikler ile bunlara nasıl ulaşılabileceğinden bahsedildi. Ayrıca Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Vekili Selma Öztürk gıda mühendisliğinden, mezuniyetinden bugüne kadar geçen zamandaki tecrübelerinden bahsederek üniversite öğrencilerine yol gösterdi.

 

Toplam 60 üniversite öğrencisinin katıldığı eğitim Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gençlere sunduğu desteklemeler hakkında bilgi verilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr