HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nden Hasta Hakları Günü Etkinliği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde "26 Ekim Hasta Hakları Günü" kapsamında, Diş Hekimliği Fakültesi Başhekimliği koordinatörlüğünde hasta hakları ve sorumlulukları konusunda hasta ve hasta yakınlarına yönelik bilgilendirme standı açıldı. 
26.10.2023 11:41
ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nden Hasta Hakları Günü Etkinliği
ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nden Hasta Hakları Günü Etkinliği
Hasta Hakları Birimi tarafından açılan stantta, Hasta Hakları Yönetmeliğinin ilgili maddeleri doğrultusunda hazırlanan bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Etkinlikte Hasta Hakları Birimi tarafından hastalar ve hasta yakınlarına ilgili yönetmelikte yer alan; Sağlık Hizmetlerinden Faydalanma Hakkı, Sağlık Durumu İle İlgili Bilgi Alma Hakkı, Hasta Haklarının Korunması, Tıbbi Müdahalede Hastanın Rızası, Tıbbi Araştırmalar, Diğer Haklar, Sorumluluk ve Hukuki Korunma Yolları ile Son Hükümler hakkında bilgilendirme yapıldı.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr