HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

ESKİŞEHİR'DE DİJİTAL GÜNDEM PROJESİ

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, illerde teknoloji kullanımı ve yenilikçi çözümlerle ilgili süreçlerin takip edilmesi, iyi uygulama örneklerinin desteklenmesi, eğitim öğretim süreçlerinde teknoloji ile bütünleşmenin sağlanmasını amaçlayan "Dijital Gündem Programı" Eskişehir'de gerçekleştirildi.

 
22.11.2023 19:34
ESKİŞEHİR'DE DİJİTAL GÜNDEM PROJESİ
ESKİŞEHİR'DE DİJİTAL GÜNDEM PROJESİ
Odunpazarı ilçesi Gülay Kanatlı Ortaokulunda düzenlenen programa YEĞİTEK Genel Müdürü Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, YEĞİTEK Daire Başkanı Sümeyye Hatice Eral ve Emrullah Uzun, Bakanlık uzmanları, yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile Teknopark Şirket yetkileri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ın açılış konuşmasıyla başlayan "Dijital Gündem Programı" YEĞİTEK Genel Müdürümüz Mustafa Canlı'nın sunumuyla devam etti. Dijital eğitim platformları, Fatih Projesi bileşenleri, ağ altyapı çalışmaları, dijital içerik üretimi, öğretmenlerin dijital becerilerini geliştirme, eğitim teknolojileri ekosistemi, Türkiye Öğretmen Ağı gibi konularda ayrıntılı bilgiler veren Genel Müdürümüz Mustafa Canlı, sunumunun ardından katılımcıların sorularını cevaplayıp, görüş ve önerilerini aldı. Programın ardından Gülay Kanatlı Ortaokulunda bulunan Bilişim Teknolojileri Laboratuvarını ziyaret eden Genel Müdürümüz Mustafa Canlı ve beraberindekiler, burada öğrencilerin çalışmalarını inceledi.

Eskişehir Programına FCL (Future Classroom Lab) sınıfı bulunan Tepebaşı Avukat Mail Büyükerman İlkokulunu ziyaret ederek devam eden YEĞİTEK Genel Müdürü Mustafa Canlı, FCL sınıflarının ülke genelinde yaygınlaştırılması ve geliştirilebilmesi için öğretmenlerimizin önerilerini aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Genel Müdürümüz, öğretmenlerimizle fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarından dolayı tüm eğitim paydaşlarına teşekkür etti.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr