HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

Eskişehir Mehmet Şengül Fen Lisesi'nden Büyük Başarı

Tepebaşı İlçesi Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi Uluslararası Bilim Yarışmasında Biyoloji projesiyle "Dünya Birincisi" olarak İngiltere, İran ve Türkiye'de ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.
27.11.2023 20:59
Eskişehir Mehmet Şengül Fen Lisesi'nden Büyük Başarı
Eskişehir Mehmet Şengül Fen Lisesi'nden Büyük Başarı

Fen Lisesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "İlçemiz Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi Uluslararası Bilim Yarışmasında Biyoloji projesiyle "Dünya Birincisi" olarak İngiltere, İran ve Türkiye'de ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.



BUCA Belediyesi'nin bilim üssü Buca Bilim ve Sanat Merkezi (BSM) tarafından bu yıl dördüncü defa gerçekleştirilen Buca IMSEF (International Music, Science, Energy, Engineering Fair) Uluslararası Bilim ve Sanat Yarışmasına Biyoloji alanında danışmanlığını okulumuz Kimya öğretmeni Halime Avcı Bölek'in ve öğrencilerimiz Arda Çelik, Zehra Alsaran ve Zehra Duymaz'ın proje başvuruları çeşitli üniversitelerdeki alanlarında uzman öğretim üyelerinden oluşturulan ilgili jüriler tarafından değerlendirilerek final aşamasında "Dünya Birincisi" olarak "Altın Madalya" kazanma başarısı gösterdiler.  Danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamı dileriz." kamuoyu ile paylaşıldı.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr