HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

ESKİŞEHİR'DE CUMHURİYETİN 100.YILINA ÖZEL ETKİNLİK

Eskişehir'de Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğretmenimiz ile Yerküreden Derin Uzaya Farkındalık Çalışmaları" Etkinliği Düzenlendi.

25.09.2023 17:56
ESKİŞEHİR'DE CUMHURİYETİN 100.YILINA ÖZEL ETKİNLİK
ESKİŞEHİR'DE CUMHURİYETİN 100.YILINA ÖZEL ETKİNLİK

Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü ile Astrofizik Eğitim ve Araştırma Birimi tarafından düzenlenen etkinlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılında okul öncesinden ortaöğretime farklı branşlardan 100 öğretmen ile yerkürenin ve evrenin yapısı, doğası, dinamikleri ve evrimi ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.

ESTÜ Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü'nde, 23 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen etkinliğin açılış oturumu, Vali Yardımcısı Salih Altun, Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Onur Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muammer Demirkan, Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Alper Çabuk, Astrofizik Eğitim ve Araştırma Birimi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin Altan, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ve öğretmenlerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr