HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

Prof. Dr. Necat BERBEROĞLU ile Vefa Buluşması

Eski öğrencileri ve meslektaşları, iktisat biliminin duayeni Anadolu Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Necat BERBEROĞLU ile bir vefa buluşması gerçekleştirdi. 
06.02.2024 15:47
Prof. Dr. Necat BERBEROĞLU ile Vefa Buluşması
Prof. Dr. Necat BERBEROĞLU ile Vefa Buluşması
Hocanın öğrencilerinden Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil CABAR'ın da katıldığı toplantıda söz alan Prof. Dr. Rıdvan KOZAK, "siz bizim sadece kariyer hayatımıza değil kalbimize de dokundunuz" diyerek hocaya şükranlarını sundu.
 Toplantıda bulunan Prof. Dr. Bülent GÜNSOY ise hocanın iş ve çalışmalarındaki titizliğine dikkat çekerek örnek oluşturduğunu belirtti. Prof. Dr. Halil İbrahim GÜRCAN ise hocanın ünü, saygı ve sevgisinin kendi fakültesinin dışına taştığını belirtti. Toplantıda bulunan Prof. Dr. Erkan YÜKSEL, Sakarya gazetesi için kendisiyle yaptığı röportajı hatırlatarak hocayla anılarını tazeledi. Doç. Dr. Murat KOÇYİĞİT ise hocanın bilimsel zenginliğinin yanında sosyal ilişkilerine dikkat çekerek geçmiş anılardan bahsetti.
 
Bilecik üniversitesinden toplantıya katılan Doç. Dr. Resul YAZICI ve eşi Doç. Dr. Ayla YAZICI ise hocanın daha kariyerlerinin başındayken mesleğe ilişkin söylediklerinin her bir öğrencinin kulağına küpe olacak nitelikte olduğunu belirtti. Toplantıda son olarak konuşan Prof. Dr. Bülent AÇMA ise hocanın kitap çalışmalarının pek çok öğrenci için temel eser ve kaynak niteliğinde olduğunu belirtti.
 
A.Ü. Kampüsü lokalinde çay ve pasta ikramları ile gerçekleşen toplantının sonunda Prof. Dr. Necat BERBEROĞLU ve eşi Prof. Dr. Bahar BERBEROĞLU'na çiçek taktim edildi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr