HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

ERDOĞAN'DAN "ANADOLU MEDYASI" VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7. Anadolu Medya Ödülleri" programına katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7. Anadolu Medya Ödülleri" programında yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin kültürel zenginliğini yansıtan Anadolu medyası, ne kadar etkin ve yaygın olursa demokrasimiz de o derece güçlü olacaktır" dedi.

04.01.2023 21:48
ERDOĞAN'DAN "ANADOLU MEDYASI" VURGUSU
ERDOĞAN'DAN "ANADOLU MEDYASI" VURGUSU

"YAŞADIĞIMIZ HER KRİTİK DÖNEMEÇTE ANADOLU MEDYASI, MİLLÎ İRADE VE DEMOKRASİDEN YANA NET BİR TAVIR ALDI"

Toplam 320 mahalli ve bölgesel radyoyu, televizyonu, gazeteyi, dergiyi aynı çatı altında bir araya getiren Anadolu Yayıncılar Derneği'nin, başarı çıtasını her yıl bir adım daha yukarı taşıdığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Derneğimizin, yerel medya gündemini millete ve milletin kadim değerlerine sabitleyerek yürüttüğü çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Türkiye'nin kültürel zenginliğini yansıtan Anadolu medyası, ne kadar etkin ve yaygın olursa demokrasimiz de o derece güçlü olacaktır. Anadolu medyasının sesi ne kadar gür çıkarsa milletimizin talep ve beklentileri de o derece makes bulacaktır. Sizleri sıradan birer yerel medya kuruluşundan ziyade, on yıllardır sesine kulak verilmeyen milyonların medyadaki temsilcisi olarak görüyoruz. Her biriniz varlığınızla, ülkemize medya ikliminin çeşitlenmesine önemli katkılar sunuyorsunuz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr