HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

SOSYAL GİRİŞİMCİLERE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ VERİLECEK

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere, Sosyal Medya Eğitimi ile devam edecek.
19.12.2023 15:20
SOSYAL GİRİŞİMCİLERE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ VERİLECEK
SOSYAL GİRİŞİMCİLERE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ VERİLECEK
Tepebaşı Belediyesi'nin kardeş şehri Treptow-Köpenick Belediyesi iş birliğinde hayata geçirdiği Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi gerçekleştirdiği eğitim ve etkinlikler ile sosyal girişimci adayı gençlerin ufkunu genişletmeyi sürdürüyor.
Bu kapsamda sosyal girişimciler için Dijital Pazarlama Uzmanı Umur Gökhan Çiçek tarafından verilecek Sosyal Medya Eğitiminde, sosyal medyada etkilerini görünür kılmak için kullanabilecekleri yöntemleri ve ürün/hizmet satışlarını iyileştirmek için dikkat etmeleri gereken noktalar anlatılacak.


23 Aralık Cumartesi günü saat 13.00-17.00 arasında Sosyal Kuluçka Merkezi'nde gerçekleşecek eğitime duyuru görselinde yer alan kare kod okutularak veya http://tinyurl.com/sosmedya linkine tıklayarak kayıt yaptırılabilecek.


Katılımın ücretsiz olduğu ve kontenjan ile sınırlı olan etkinlik hakkında bilgi almak isteyenler, www.kulucka.tepebasi.bel.tr web adresinden ve @tepebasikulucka instagram hesabından ulaşabiliyor.

 

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr