HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

TÜP BEBEK MERKEZİ 5.YILINI KUTLADI

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Tüp Bebek Merkezi 5. Yılını Büyük sevinçle kutladı. 
27.12.2023 19:51
TÜP BEBEK MERKEZİ 5.YILINI KUTLADI
TÜP BEBEK MERKEZİ 5.YILINI KUTLADI
Hastane konferans salonunda,Tüp Bebek Merkezimizin 5'nci kuruluş yıl dönümü kutlama programı, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, hastane Başhekimi Uzm.Dr.Gamze AKIN MUMCU, hastane yöneticileri ve davetlier katıldı.

Açıklamada : "Tören, merkezimiz de şimdiye kadar tüp bebek yöntemiyle gebe kalmış ve sağlıklı doğum yapmış birçok çiftin bebekleriyle katılımıyla renklendi.Toplantıda konuşan Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Dr. Teoman Haluk Minsin, "Merkezin 5 yıl içinde 38 bin muayene gerçekleştirdiğini belirtti. Giderek artan başvurularla birlikte bu yıl itibariyle yılda 750-800 tedavi siklusuna ulaşıldığını açıkladı. Dr. Minsin, güvenilir donma çözme programı ve donanımlı laboratuvarlarıyla merkezin dünya standartlarında bir tüp bebek başarısına sahip olduğunu vurguladı. Tüp bebek tedavisiyle elde edilen gebelik başarısının %50, canlı doğum oranının ise %47 olduğu bilgisini paylaşan Dr. Minsin, ayrıca aşılama tedavisi gibi diğer üremeye yardımcı tedavilerin de yurtdışı oranlarıyla benzer başarılar gösterdiğini belirtti." Aynı zamanda, merkezde infertilite alanında gerçekleştirilen pek çok başarılı ameliyatın da önemine vurgu yaptı." 



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr