HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 24 MAYIS 2024, CUMA

ESOGÜ Hastanesi'nde Hasta Hakları Günü Kutlandı

26 Ekim Hasta Hakları Günü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde de kutlandı. Etkinlik kapsamında Hastane Hasta Hakları ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından poliklinikler girişinde bilgilendirme standı kuruldu ayrıca serviste yatan hastalar ziyaret edildi. 
26.10.2023 16:21
ESOGÜ Hastanesi'nde Hasta Hakları Günü Kutlandı
ESOGÜ Hastanesi'nde Hasta Hakları Günü Kutlandı
Etkinliğe Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Pınar Yıldız, Hastane Başmüdürü Ayşe Kırca ile Hastane Hasta Hakları Sorumlusu Esin Gökalp ve birim personeli katılırken, gerçekleştirilen bilgilendirmede hastaların sorumluluklarından da bahsedilerek, bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Serviste yatan hastalara yapılan ziyarette ise birimin amacının, sorunların yerinde çözümlenmesi olduğu belirtildi. Bilgilendirmede hastaların herhangi bir sorunla karşılaştıklarında Hasta Hakları Birimi'ne başvuruda bulunabilecekleri ancak hastalar ve hasta yakınlarının da hastane kurallarına uymalarının gerektiği belirtildi. Serviste yatan hastalar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.   
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr