HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

MÜDÜR DİŞ HASTANESİNİ DENETLEDİ

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret etti.Hastane de incelemelerde bulunan Yaşar Bildirici tedaviye gelen hastalarlada görüşme yaptı.

 
05.01.2024 18:12
MÜDÜR DİŞ HASTANESİNİ DENETLEDİ
MÜDÜR DİŞ HASTANESİNİ DENETLEDİ
Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada : "İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaretler sırasında hastane Başhekim Dr. Dt. Kadir GÖRDELİ'den detaylı bilgiler alan Dr. BİLDİRİCİ, hastanelerdeki polikliniklerde tedavi gören hastalarla da sohbet ederek tedavileri ile ilgili görüşlerini aldı. Ayrıca, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.Dr. BİLDİRİCİ hastanede çalışan tüm sağlık personeliyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Yaptığı ziyaretlerin ardından, sağlık personelinin özverili çalışmalarına teşekkür etti."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr