HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

İLKYARDIM EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

24.01.2024 12:53
İLKYARDIM EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
İLKYARDIM EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından, sağlık alanında toplumun genel bilincini artırmak ve acil durumlarda daha etkili müdahale edebilmek adına 22-23 Ocak 2024 tarihlerinde Eskişehir İl Müftülüğü personellerine yönelik düzenlenen 16 saatlik Temel İlkyardım Eğitimi, aynı kurumun eğitim salonunda gerçekleştirildi.
 
Eğitim, alanında uzman ve deneyimli ilkyardım eğitmenleri Gülyazı AYDIN, Havva YENİCE ve Anıl ACARAY tarafından verildi. Katılımcılara acil durumlarla başa çıkma, temel yaşam desteği, yara bakımı, suni solunum gibi temel ilkyardım becerilerini içeren eğitimde, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalara da geniş yer verildi.
 
Eğitim sonunda katılımcılara yönelik gerçekleştirilen sınavlarla başarılarını ölçme imkanı sağlandı. Başarılı olan kursiyerlere ise İlkyardımcı Belgeleri ve kimlik kartları takdim edildi.
 
Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "toplumun genel sağlık bilincini artırmayı ve acil durumlarda daha etkin müdahale edebilme yeteneğini geliştirmeyi amaçlayan bu eğitimin, Acil durumlarda ilk müdahalenin ne kadar önemli olduğu bilinciyle, bu tür eğitimleri daha geniş kitlelere ulaştırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz" denildi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr