HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 MAYIS 2024, ÇARŞAMBA

BAŞKAN İSHAK GÜNDOĞAN'DAN YENİ YIL MESAJI

Yeni yıl için tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan 2024 Yılının  ülkemize demokrasi, adalet ve huzur getirmesini temenni ederek bir mesaj yayımladı.
31.12.2023 00:37
BAŞKAN İSHAK GÜNDOĞAN'DAN  YENİ YIL MESAJI
BAŞKAN İSHAK GÜNDOĞAN'DAN  YENİ YIL MESAJI
Başkan Gündoğan mesajında : " 2023 yılının ülkemiz için maalesef tarihi acıların yaşandığı bir yıl oldu.2023 yılını ölümlerin ve acıların gölgesinde geride bıraktık. Deprem ülkesi olan ülkemiz, tarihinin en büyük kayıplarını 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle yaşadı. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralı kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.2024 yılında barış olsun.Adalet olsun. Sağlık olsun.En önemlisi huzur olsun. Bu duygularla güzel ilçem Mahmudiye için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devasm edeceğiz.  Mahmudiyeli hemşehrilerimin yeni yılları tebrik ediyor birlik beraberlik içerisinde nice yıllara hep birlikte kavuşmayı diliyorum" dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr