HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

BARIŞ KESKİN: "40 YILDIR ESKİŞEHİRİMİZE KURBAN HİZMETİ VERİYORUZ"

Kurban Bayramı yaklaşırken  hemşehrilerimizin kurban alış verişleri de hızlandı. Eskişehir'in köklü firmalarından Etevim Çınar Hayvancılık yetkilisi Barış Keskin Eskişehirdenhaber'e özel açıklamalarda bulundu. 
24.05.2023 21:56
BARIŞ KESKİN: "40 YILDIR ESKİŞEHİRİMİZE KURBAN HİZMETİ VERİYORUZ"
BARIŞ KESKİN: "40 YILDIR ESKİŞEHİRİMİZE KURBAN HİZMETİ VERİYORUZ"
Etevim Çınar Hayvancılık Firma Yetkilisi Barış Keskin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Eskişehirli hemşehrilerimiz kurban almak için araştırma yapıyor bütçelerine uygun kurbanlıklar almaya gayret ediyorlar. Biz firma olarak her bütçeye uygun gerek küçükbaş ve gerekse büyükbaş  kurbanlıklarımız ile halkımıza yıllardır kaliteden taviz vermeden müşteri memnuniyetini önceleyen bir anlayışla hizmet veriyoruz. Bu sektörde tecrübemizle 40 yılı aşkın süredir müşterilerimize şehrimize hizmet vermekteyiz.Yıllardır verimli meralarda beslenen dana,düve ve küçükbaş hayvanların kesimini kendi çiftliğimizde yetiştirip, modern tesislerde islami usüllere uygun kurban kesim yapmaktayız. Vekaletende kurban kesip etini adrese teslim ediyoruz. Şununda altını çizmet isterim ki modern tesisimizde ISO22011 gıda güvenliği sistemine uygun olarak kurban kesimi yapılmaktadır." Dedi.

BARIŞ KESKİN: "40 YILDIR ESKİŞEHİRİMİZE KURBAN HİZMETİ VERİYORUZ"

Dört gün sürecek olan Kurban Bayramı 28 Haziran 2023 Çarşamba günü başlayıp 1 Temmuz 2023 Cumartesi günü sona erecek.






 
Yorumlar
İsmail Ceylan
Barış Bey İşinin ehli geçen sene de kendisinden almıştık kurbanlık hissemizi çok memnun kaldık bu sene de kendisini tercih ettik Kesinlikle tavsiye ediyoruz işinin ehli insanlarla çalışmak ayrıcalık teşekkürler
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr