HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

BAŞKAN TEPE'DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe,yaptığı kurum ziyaretlerine bir yenisi daha ekledi.
17.03.2021 00:00
BAŞKAN TEPE'DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
BAŞKAN TEPE'DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Belediye Başkanı Uğur Tepe Büyükşehir Belediyesine bağlı Seyitgazi Yol işleri şantiyesinde görevli personeli ziyaret ederek ilçelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Başkan Uğur Tepe şunları söyledi:" Seyitgazi İlçemizde yaptığımız yol çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yaz kış, sıcak soğuk demeden bu hizmeti yerine getiriyorsunuz.Özellikle kış mevsiminin o zorlu şartlarında fedakarca görev yaptınız ve yollarımız açıldı. Kapalı yolumuz sizlerin fedakar çalışmaları sayesinde hiç olmadı. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bahar mevsiminde yine yollarda görüyorum sizleri.Bu sefer ağır kış şartlarında bozulan bazı yollarımızın bakım ve onarımlarını yapmaya başladınız. Yeni sezonda kolaylıklar diliyorum.Allah kaza bela göstermesin. Her zaman bir başkandan öte ağabeyiniz olarak hocanız olarak yanınızdayım. Seyitgazi'mize hizmet eden her kimse başımın üstünde yeri var." dedi.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr