HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 21 EYLÜL 2024, CUMARTESİ

Prof. Dr. Rıdvan KOZAK Anadolu Üniversitesine Rektör Adayı

09.09.2024 13:49
Prof. Dr. Rıdvan KOZAK Anadolu Üniversitesine Rektör Adayı
Prof. Dr. Rıdvan KOZAK Anadolu Üniversitesine Rektör Adayı
Prof. Dr. Rıdvan KOZAK Rektör Adaylığı Başvurusunda Bulundu.

Anadolu Üniversitesinin kadro zenginliğini ve olanaklarını çok iyi bildiğini dile getirerek, Atama Usullerine Dair Kararname ve Başvuruya İlişkin Usul ve Esaslar uyarınca Anadolu Üniversitesi'ne Rektör adayı olduğunu bildiren KOZAK, Rektör olması halinde küresel rekabette başarıdan ve üniversitenin marka değerini daha da ileriye taşımaktan başka, kurumun topluma hizmet fonksiyonunu daha çok öne çıkartacağını belirtti.

Ayrıca yıpranan kuruma aidiyet duygusunu yeniden inşasının pek çok başarıyı zaten peşinden getireceğini belirterek, kent yönetiminin hedef ve çalışmalarında daha da aktif rol alarak azami destek vereceklerini, halkla bütünleşik bir şekilde faaliyetleri yürüteceklerini söyledi.

Sistem gereği burada bir yarışmanın söz konusu olmadığını, Rektörün atama ile belirleneceğine dikkat çeken KOZAK, değerli YÖK Başkanı ve sayın Cumhurbaşkanımıza, sadece akademik başarılarıyla değil, kurumda ve şehirde sempati oluşturmuş, insan ilişkilerinde yüksek kişilileriyle öne çıkan geniş bir ekiple üniversiteyi yönetmeye talip olduğumu duyurmak isterim dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr