HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Prof. Dr. Rıdvan KOZAK derece ile mezun olanları topluma tanıtacak dergi hazırlıyor!

06.10.2024 23:13
Prof. Dr. Rıdvan KOZAK derece ile mezun olanları topluma tanıtacak dergi hazırlıyor!
Prof. Dr. Rıdvan KOZAK derece ile mezun olanları topluma tanıtacak dergi hazırlıyor!
Prof. Dr. Rıdvan KOZAK derece ile mezun olanları topluma tanıtan bir projeyi özel girişim olarak hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Eğitim ve öğretimlerini dereceyle tamamlayanların bilgilerinin yer alacağı (Yazı, Görüntü, Video, Link halinde) ücretsiz dijital formatta bir dergi olarak, dereceye girenleri tanıtan basaridergisi.com isimli platform çok yakında hayata geçirilecek.

Okullardan ve üniversitelerden dereceyle mezun olanların sürekli ve kolay erişilebilir şekilde arşivlenmesinden başka, göz önüne çıkarılarak, onları nitelik ve özellikleri açısından araştırmak isteyenlerden onlara burs, iş ve diğer özel avantajlar sağlamak isteyenlere kadar her kesimin kolayca iletişim ve etkileşim kurabileceği böyle bir çalışmanın çok faydalı olacağını belirten KOZAK, bu dergide yer alabilmek, diğer öğrenciler için de ayrıca bir motivasyon kaynağı olacağını söyledi.

Bu çalışmanın ilgili kurumlarla iş birliği gerektirdiğini ve zaman alabileceğinin altını çizen KOZAK, umarım en kısa sürede örnek il Eskişehir bazında bunu hızla gerçekleştirebiliriz dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr