HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Rektör adayı Kozak’tan Eskişehirli vekillere açık mektup!

15.10.2024 09:48
Rektör adayı Kozak’tan Eskişehirli vekillere açık mektup!
Rektör adayı Kozak’tan Eskişehirli vekillere açık mektup!
Anadolu Üniversitesi asaleten Rektör atamasına ilişkin uzayan durumu değerlendiren Prof. Dr. Rıdvan KOZAK aşağıdaki tespit ve duyuruda bulundu.

"Yeni Rektör atamasına ilişkin belirsizlik yaşayan kurumda motivasyon ve konsantrasyon her geçen gün düşüyor. Bu göz ardı edilemez. Biz Rektör adayları olarak istisnasız tamamımız kurum içinden kim atanırsa doğru olur dedik ve bunu arzuluyoruz. Cumhurbaşkanı'na her bir aday hakkında neler aktarılıyor, atama neden gecikiyor bilinmez ama neticede karar cumhurbaşkanlığı makamında sırada beklediği düşünüldüğünden bu da Cumhurbaşkanı'na yönelik sevgi ve sempatiyi etkiliyor.

Cumhurbaşkanı'nın çok yoğun olduğunu kuşkusuz hepimiz görüyoruz. Böyle olmakla birlikte, her birimizin bir gün bile gecikmeden bu ülke için yapmayı arzuladığı sayısız güzel işleri ve projeleri var.

 Netice olarak; kurumun içinde bulunduğu yaşanan durum için ortalıkta dillendirilen "bilinçli tercih" algısı ve yaşanan atalet hali, yanlış olarak, tamamen yerleşmeden atama kararının öncelenmesi yönünde girişimde bulunulmalıdır. Doğal olarak tüm Eskişehirli vekillerden, siyasilerden bu konuda rol üstlenmeleri beklenmektedir." Dedi

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr